(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Etsimme asiakkaallemme Rantsilaa

MYYNTIASSITENTTIA

Asiakkaamme on pitkään alallaan toiminut perheyritys, joka panostaa laadukkaisiin tuotteiseen, paikallisiin raaka-aineisiin sekä jatkuvaan tuotekehitykseen. Työnkuva muodostuu toimiston-, taloushallinnon- ja asiakaspalvelun tehtävistä. Tehtävässä työskennellään pienehkössä hallinnon työtiimissä, hyvässä yhteistyössä yrityksen eri sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Myyntiassistenttina pääset osaksi osaavaa työporukkaa, jolla on tekemisen meininki. Töitä tehdään yrittäjähenkisellä asenteella kannustavassa työilmapiirissä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntiassistentin tehtävistä. Asiakaspalvelu on olennainen osa työtä, joten olethan sosiaalinen sekä positiivinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös haastavissakin tilanteissa. Tarkkuus on myös sinun toinen nimesi!

Työtehtäväsi koostuvat mm. tilausten käsittelystä ja -vastaanotosta, laskutuksista, reskontranhoidosta sekä myynnin tukitehtävistä. Taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta:
- Aikaisempaa kokemusta myyntiassistentin tehtävistä tai muista hallinnollisista tehtävistä
- Loistavia asiakaspalvelutaitoja
- Erinomaista Office-ohjelmien (Word, Excel) osaamista
- Tarkkuutta työtehtäviä kohtaan

Tarjoamme sinulle:
- Päivätyön
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Pitkäkestoisen työsuhteen
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän

Työaika: ma-pe, klo 8-16
Alkuun työsuhde on määräaikainen, 6-12kk, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy osaamisen ja palkkatoiveen mukaisesti, joten laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen.

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari puh. 044 330 8824. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.