(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
SH-Teksor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme Tuusulaan myyntitiimimme vahvistukseksi

Myyntiassistenttia

Toimit vireän ja osaavan myyntitiimimme monitoimihenkilönä. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset myynnintukitehtävät, kuten tilausten vastaanotto ja käsittely, yhteydenpito asiakkaisiin, pääkonttoriin Ruotsiin ja Viron tehtaalle sekä taloushallinnon avustavat tehtävät. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää palveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, englannin kielitaitoa, hyviä tietoteknisiä käyttäjävalmiuksia sekä oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Haemme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää henkilöä, joka pitemmällä tähtäimellä pääsee kehittämään omaa työnkuvaansa myyntitiimissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön sekä hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 31.3.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.