(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Algol Technics

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme Tuotteet-yksikköömme Espoon toimipisteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

Toimit Grammer-tuoteryhmän assistenttina työskennellen monipuolisten tehtävien parissa. Tehtäväsi sisältävät muun muassa tilaus-toimitusprosessiin liittyviä tehtäviä, tuotenimikkeiden perustamista ja päivittämistä järjestelmään, saldokorjauksia sekä ostolaskujen tarkistamista. Vastaat noin sadan asiakkaan osalta tilaus-toimitusprosessin hoitamisesta. Tehtäväsi sisältävät myös Grammer-tuotteiden ostamista.  

Olet työssäsi oma-aloitteinen, tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on jo kokemusta toimistotyöstä ja mahdollisesti myös ostotehtävistä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen. Tärkeintä tehtävässä on positiivinen ja rohkea asenne. Pystyt toimimaan myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimipelaaja, mutta myös itsenäinen työskentelyote on sinulle luontaista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Jotta pystyt loistamaan tehtävässä, tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa ja olet taitava MS Office ohjelmien käyttäjä. Aiemmasta kokemuksesta ASW tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän parissa on hyötyä.    

Tehtävä on noin vuoden pituinen perhevapaasijaisuus. 

TARJOAMME Sinulle työn, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti ja kehittymään tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Espoon Karamalmilla. Algol on pidetty työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä monin eri tavoin (mm. kattavat työterveyspalvelut, ePassi ja kuntosali Espoon toimipisteessä).

Lisätietoja yrityksestämme www.algoltechnics.fi

Käy tutustumassa työntekijöihimme täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kari Immonen, p. 050 343 8767, torstaina 14.2. 

Hae tehtävään 19.2.2019 mennessä täällä.