(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Scanoffice Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme Scanofficen Groupin palvelukseen asiakaspalveluhenkistä ja iloista

MYYNTIASSISTENTTIA

Tärkein tehtäväsi on asiakaspalvelutehtävät jälleenmyyjäverkostoomme pain, kuten tilausten vastaanotto puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse.

Työhösi kuuluu myös asiakastietokannan ylläpitoa järjestelmään, postitusrekisterien ylläpitoa, postitusten organisointia ja toteutusta sekä muita myyntiassistentin tehtäviä.

Edellytämme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ymmärrystä asiakkaan tärkeydestä yritykselle. Työ tehdään kolmen hengen myyntiassistentti-tiimissä, jossa töitä jaetaan myös keskenään tilanteen mukaan. 

Toivomme sinulta nopeaa omaksumiskykyä niin myytävien tuotteiden kuin käytettävien järjestelmienkin osalta. Käytössämme on tällä hetkellä Nova, mutta koko ERP järjestelmänvaihto on käynnissä. Osaat käyttää MS officen työkaluja sekä tunnet oppivasi myös muita tarvittavia ohjelmia ja sovelluksia. Kiireenkin keskellä muistat iloisen ja positiivisen asenteen, etkä arkaile tarttua uuteenkaan eteen tulevaan tehtävään. Eduksi laskemme, jos pystyt kommunikoimaan myös toisella kotimaisella kielellä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit Espoon Juvanmalmilla.

Tutustu yhtiöömme ja tuotteisiimme osoitteessa www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Anttila puh. 045 635 7588, parhaiten tavoitettavissa 11.9. klo 13-17. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 21.9.2018 mennessä osoitteeseen: rekry@scanoffice.fi