(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Ahjo Communications

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Sinustako Ahjon uusi myyntiassistentti?

Viestintätoimisto Ahjon häikäisevä porukka etsii joukkoonsa myyntiassistenttia, joka taitaa projektienhallinnan ja jonka hyppysissä itsepäisinkin excel-taulukko kehrää kissan lailla.

Myyntiassistenttina päävastuualueisiisi kuuluvat myynti- ja talousraportointi ja niiden kehittäminen yhdessä johdon kanssa. Sopimus- ja dokumenttikoordinoinnin lisäksi toimit Ahjon CRM-tukena ja huolehdit taloushallinnon monipuolisista tehtävistä, kuten laskutuksesta ja kuluseurannasta.

Toimenkuvasi myötä työskentelet aivan viestintätoimiston sykkivässä ytimessä, Ahjon sydämessä. Vastuualueisiisi lukeutuvat asiakaspalvelu, yhteydenpito tilitoimistoon ja palveluntarjoajiin sekä moninaiset toimistotyöt, kuten hankinnoista ja yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen.

Johdon lisäksi olet päivittäisenä tukena viestintäkonsulteille, HR:lle ja markkinoinnille. Pääset myös koordinoimaan tarjouksia ja asiantuntemuksellasi vaikuttamaan myyntitiimin työhön.

Olet mitä suurimmilla todennäköisyydellä ”Heart of Ahjo”, mikäli sinulta löytyy palvelu- ja myyntihenkistä asennetta. Olet oma-aloitteinen ja sosiaalinen, etkä pelkää innostua saati vierasta uusien asioiden oppimista. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • Soveltuvaa taloushallinnon ja myynnin koulutusta
  • 3-5 vuoden kokemusta taloushallinnon ja myynnin tehtävistä sekä ohjelmien käytöstä
  • Näyttöjä CRM-osaamisesta ja projektihallinnasta
  • Monipuolisuutta sekä positiivista asennetta
  • Sosiaalisia taitoja ja hyvää (tai huonoa) huumorintajua
  • Viestintä-, mainos- tai mediatoimistotausta luetaan eduksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Lähetä hakemuksesi keskiviikkoon 13.6.2018 mennessä osoitteeseen info@ahjocomms.fi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Heini Hirvonen perjantaina 8.6.2018 kello 10–11 puhelinnumerosta 040 518 7959.