(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Nyt olisi haussa omatoiminen ja innokas myyntiassistentti!

Työkoneisiin ja -laitteisiin erikoistunut valtakunnallinen asiakasyrityksemme etsii tiimiinsä vahvistusta. Heidän myyntiorganisaationsa kaipaa MYYNTIASSITENTTIA Pirkkalan toimipisteeseen. Työt alkavat pitkällä määräaikaisella vuokratyösopimuksella ja tulevaisuudessa on tarjolla vakituinen työ asiakkaalla.

Etsimme tehtävään tekijää, jolta löytyy myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta. Työssäsi pärjäät järjestelmällisellä, tarkalla ja täsmällisellä työasenteella. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Tietokoneen peruskäyttötaidot riittävät, yrityksen omiin ohjelmiin perehdytetään.

Tehtäviin kuuluu tilausten ja sopimusten kirjaamista järjestelmiin, tallentamista, laskutusta, laskujen tarkistusta sekä yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin. Päivittäisessä työssä käytät niin puhelinta kuin sähköpostiakin. Huolehdit myös toimiston yleisistä tehtävistä, kuten tarvikkeiden tilaamisesta.

Yritys tarjoaa nuorekkaan työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Tarjolla on paikka turvallisessa ja pysyvässä työpaikassa. Yritys pitää huolta työntekijöistään niin koulutuksen kuin terveiden elämäntapojen osalta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä pian hakemuksesi, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792.