(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI
Turvata Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme nyt MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävänäsi on:

  • Asiakaspalvelu: Tilausten vastaanotto, saatavuuskyselyt ja perustuotetiedon antaminen sekä infosähköpostin seuranta, viesteihin vastaaminen tai viestien ohjaaminen eteenpäin.
  • Myynnin tuki, kenttämyynnin avustaminen: Tarjoukset, tuotetieto, saatavuus, myyntitilauksien tekeminen, tilauskannan seuranta, tilausten vapautus toimitukseen ja ennakkolaskutus.
  • Tuotehallinta: Tuotteiden hinnoittelu, kooditus, tuoteryhmärakenteet, varastoarvojen seuranta ja varmistaminen, tuotetiedon järjestelmään vieminen, Internetsivuille vietävän tuotetiedon hallinta, tuotereklamaatioiden käsittely ja hyvitykset.
  • Hankinta: Hankinnan prosessien seuranta ja kehitys, ulkomaan- ja kotimaan ostotilaukset sekä ostotilausten syöttö ja vastaanotto järjestelmään. Ostolaskujen tarkastus, tiliöinti, kohdennus, logistiikkatilaukset sekä seuranta ja Intrastat-raportointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Henkilökohtaiset ominaisuudet: Asiakaslähtöinen, ulospäinsuuntautunut, joustava, itseohjautuva ja asioihin aktiivisesti tarttuva. Nopeasti uusia asioita omaksuva.
  • Kielitaito: hyvä puhuttu ja kirjoitettu englanti vaatimuksena, ruotsi ja/tai saksa hyvä etu.
  • Koulutustaso: toisen asteen kaupallinen tutkinto toivottava, ei kuitenkaan välttämätön, jos on tehtävään soveltuvaa aiempaa työkokemusta. Paloalan perustuntemus (palokuntatausta) katsotaan eduksi.
  • IT-taidot: Koulutamme käytössämme olevien tietojärjestelmien käytön, mutta kokemus toiminnanohjausjärjestelmän peruskäytöstä ja/tai Office-ohjelmien edistyneemmästä käytöstä on etu.

Tarjoamme konsernin hyvät edut, monipuolisen työn sekä mukavat työkaverit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Nilsson 6.2.-10.2. välisenä aikana puh. 040 732 5341, mika.nilsson@turvata.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 18.2.2018 sähköpostitse osoitteella rekry@orum.fi.