(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Nanso Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Nanso Group on lähes 100-vuotias suomalainen bränditalo, jonka ikoniset brändit Nanso ja Vogue kuuluvat Suomen arvostetuimpien tuotemerkkien joukkoon.
Tule mukaan dynaamiseen tiimiimme rakentamaan myyntiä!

Haemme myyntikonttorillemme Helsingin Sörnäisiin

KAHTA MYYNTIASSISTENTTIA

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

Myyntiassistenttina tärkeimpiä tehtäviäsi ovat yritysasiakkaiden, viennin ja verkkokaupan asiakaspalvelu, laskutus  ja myynti nimettyjen asiakkaiden osalta. Osallistut lisäksi varastoraportointiin, perintään sekä reklamaatiokäsittelyyn.

Myyntiassistenttien toimenkuvien painotukset eroavat hieman toisistaan. Toinen myyntiassistentti tulee keskittymään avainasiakkaiden ja verkkokaupan asiakaspalveluun, vientiin ja myyntiin. Toinen myyntiassistentti taas keskittyy enemmän laskutukseen, varastoraportointiin ja perintään.

Olet etsimämme myyntiassistentti, jos

  • Olet myyntihenkinen ja sinulla on kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta. Tarvittaessa sinulta onnistuu myyntityö sekä puhelimessa että asiakastapaamisissa myyntikonttorillamme.
  • Olet tarkka ja pystyt toimimaan tehokkaasti paineen alla. Pystyt hallitsemaan monta asiaa samanaikaisesti.
  • Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen kaupallinen tai sitä vastaava koulutus.
  • Sinulla on erinomainen suomen sekä hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Hallitset MS Office työkalut hyvin ja olet taitava Excelin käyttäjä.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän laadukkaiden suomalaisten brändien parissa sekä mukavat työkaverit.

Tiedusteluihin vastaa Minna Arenius puh. 040 661 6817 14.12.2017 klo 13.00-15.00.

Lisätietoja www.nansogroup.com

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 5.1.2018 mennessä osoitteeseen minna.arenius@nansogroup.com otsikolla ”myyntiassistentti”. Mainitse hakemuksessa, kumpi tehtävä kiinnostaa sinua.