(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Vantaalle asiakaspalveluhenkistä myyntiassistenttia.
Olet osa energistä ja mukaansatempaavaa asiakaspalvelutiimiä, jossa työtehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottoa puhelimitse ja sähköpostitse, chat-palvelumme käyttöä, asiakasrekisterin päivittämistä, puhelinvaihteen tuurausta, sekä muita yleisiä toimistotöitä.
Odotamme sinulta
Tehtävässä pärjääminen edellyttää myynnillistä työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet oma-aloitteinen, sinulta luonnistuu työskentely sekä itsenäisesti että tiimissä eikä sormesi mene suuhun tai työnjälkesi kärsi kiireellisemmissäkään tilanteissa. Omaat hyvät IT-taidot ja uudet haasteet saavat sinut syttymään. Lisäksi puhut sujuvaa suomea ja englantia, muu kielitaito on eduksi.
Muut tiedot
Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun asti ja jatko vuodenvaihteen jälkeen on mahdollinen. Aloitus 4.3. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkeen klo 8-16.

Mikäli innostuit, hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Myyntiassistentti Vantaalle". Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107 tai essi.makinen@vmp.fi
Kesto
Vuoden loppuun, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.02.2019 mennessä.