(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Pääkaupunkiseudulla toimiva asuntorakentamiseen keskittyvä perheyritys etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa myyntiassistenttia vahvistamaan tiimiään.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt sekä myynnin erilaiset tukitehtävät. Lisäksi tehtävänkuvasi pitää sisällään asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Toimenkuva on yrityksessä uusi, joten työtehtävät muovautuvat osittain myös valitun henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen. Menestyäksesi tehtävässä, toivomme sinulta kykyä pitää langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa sekä taitoa priorisoida työtehtäviä. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja omaa autoa. Kokemus myyntitehtävistä sekä kiinnostus rakennus- tai kiinteistöalaa kohtaan katsotaan eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin yrityksen sisällä. Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.