(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Finkova Oy on raskaan teollisuuden venttiileihin ja pumppuihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys. Edustamamme tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, ja tuotevalikoimamme kattaa vaativimmatkin käyttökohteet mm. höyryvoimalaitoksiin, öljy- ja petrokemianteollisuuteen, terästeollisuuteen sekä kemianteollisuuteen. Toimimme koko Suomen alueella Vantaalta käsin, ja suomalaisten loppukäyttäjien lisäksi palvelemme myös suomalaisia OEM-asiakkaita kansainvälisissä projekteissa. Finkova Oy:n tytäryhtiö Finkova Service Oy toimii Porvoossa, ja hoitaa venttiilien ja pyörivien laitteiden kunnossapitotarpeet kokonaisvaltaisesti.
Haemme Finkova Oy:n Vantaan pääkonttorille äitiysloman sijaiseksi myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen.  Työ alkaa maaliskuussa ja sopimus tehdään henkilöstövuokrauksen kautta noin vuodeksi.
Haemme reipasta ja oma-aloitteista myyntiassistenttia vahvistamaan Finkova Oy:n pientä, mutta dynaamista tiimiä. Sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä, mahdollisesti jopa teknisen alan myynnistä. Hallitset Office-ohjelmat hyvin ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Tekninen ymmärrys ja saksan, ranskan tai italian osaaminen katsotaan eduksi. Voit myös olla teknistä alaa opiskellut, myynnistä kiinnostunut henkilö, jolla on jo jonkun verran työhistoriaa.
Tehtäviisi kuuluu mm.:
  • myynti- ja ostotilausten käsittelyä
  • tavaratoimitusten järjestelyä ja koordinointia
  • toimitusvalvontaa
  • dokumenttien laadintaa, käsittelemistä ja lähettämistä
  • yhteydenpitoa eri sidosryhmiin ja asiakkaisiin
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä. Hae tehtävää pian, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi