(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
FlowExperts Oy ja Kovartek Oy ovat sisaryrityksiä, jotka toimittavat pumppuja ja vettiileitä suomalaiselle teollisuudelle. Toimimme yhteisissä toimitiloissa ja kaikki työntekijämme osallistuvat kummankin yrityksen toimintaan. Etsimme nyt asiakkaallemme FlowExperts ja Kovartek Myyntiassistentteja Vantaalle. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Myyntiassistenttina

vastaat FlowExpertsin ja Kovatekin monipuolisista tehtävistä, joihin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, osto- ja myyntitilausten käsittely, yhteydet ulkomaisiin päämiehiimme (toimittajat), kuljetusjärjestelyt, markkinointitoimet sekä osallistuminen varastotoimintoihin. Toimit pienen assistenttitiimin tärkeänä lenkkinä ja kontaktina asiakkaiden suuntaan.

Odotamme sinulta

iloista asennetta ja aikaansaavaa, ammattitaitoista otetta vahvasti asiakaspalveluun painottuvissa tehtävissä. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus korostuvat näissä itsenäisissä tehtävissä ja työ edellyttää ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelu- ja myyntihenkeä. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa. Eduiksi katsomme kaupallisen ja/tai teknisen peruskoulutuksen, aiemman kokemuksen teknisestä tukkukaupasta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

kiinnostavan ja monipuolisen toimenkuvan, joustavan ja viihtyisän pienen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä halutessasi myös vaativampiin myyntitehtäviin. Palkkamalli on kilpailukykyinen ja etuihin kuuluu mm. matkapuhelinetu. Toimisto sijaitsee Vantaan Silvolassa Kalske-talossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kalske-talosta löytyy mm henkilöstöravintola sekä kuntosali, joka on vapaasti työntekijöiden käytössä. Työsuhde on vakituinen ja työajat sijoittuvat arkisin joustavasti klo 8-17 välille.
Olisiko tämä työ sinua varten? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 10.2.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja etenemme haastatteluissa jo haun aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi