(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin, myyntiin ja serviceen erikoistunut yritys. Yli 80 ammattilaista työllistävä YTM-Industrial Oy on perustettu vuonna 1977. Asiakaskuntamme sisältää laajan läpileikkauksen suomalaisista teollisuusyrityksistä. Tarjoamme teknisesti korkealuokkaisia tuotteita yhdeksällä päätoimialallamme, jotka ovat voitelu, teollisuuden kunnossapito, prosessitekniikka, palontorjunta, liikkuvan kaluston ratkaisut, vaimennustekniikka, voimansiirtotekniikka, hihnat sekä mittaus, testaus ja työturvallisuus. Tuotevalikoiman takana ovat suuret, luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme YTM-Industrial Oy:n kanssa toimeen tarttuvaa, reipasta ja positiivista myyntiassistenttia Vantaan Petikkoon. Työ on kokopäiväistä arkityötä, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää kuusi kuukautta. Jatko tehtävässä määräajan jälkeen on mahdollinen tilanteen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä huolehdit monipuolisista tilaustenkäsittelyyn liittyvistä tehtävistä; kuten ostoista ja myynneistä, toimitusaikavalvonnasta, logistisesta koordinoinnista sekä ulkoisesta ja sisäisestä asiakaspalvelusta. Myynnin tuen tehtäviin kuuluu tilaustenkäsittelyn lisäksi myös muun muassa tuotetietojen päivitystä, asiakas- ja toimittajarekisterin ylläpitoa sekä avustavia taloushallinnon tehtäviä. Tiimin vastuulle kuuluu myös aulan vastaanottohenkilön tuurausta tarvittaessa. 
Työssäsi toimit osana ammattitaitoista viiden hengen Myynnin tuki -tiimiä. Assistenttitiimissä on reipas ja positiivinen tekemisen meininki. Jokaisen työpanos on tärkeä, ja tiimissä autetaan toisia sekä aidosti välitetään työkavereiden hyvinvoinnista.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta reipasta ja ripeää työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä kuitenkin on, että olet innokas oppimaan uutta. Hymysi ei hyydy kiperissäkään tilanteissa, ja uskallat rohkeasti kysyä apua tarvittaessa. IT-taitosi ovat ajan tasalla sekä opit uudet järjestelmät nopeasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että pystyt hoitamaan tehtäviäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Eduksesi katsomme soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutustaustasi, mutta se ei ole välttämättömyys – Asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle asiantuntevan tiimin tuen, mukavat työskentelytilat sekä monipuolisen toimenkuvan. Meillä pääset työsi lomassa näkemään myös mielenkiintoisen läpileikkauksen suomalaisista teollisuusyrityksistä. Työympäristö on erittäin monipuolinen, pitäen sisällään Suomen merkittävimpiä asiakkaita, laitevalmistajia ja urakoitsijoita sekä muita alan toimijoita.    YTM-Industrialilla viihdytään mainiosti, mistä kertovatkin hyvin henkilöstön pitkät työsuhteet. Viihtymisestä huolen pitävät muun muassa yhteiset liikunnalliset harrastukset sekä iloinen ja toisia kunnioittava työympäristö.    YTM-Industrialin arvot perustuvat työntekijöiden haastatteluista kerättyyn aineistoon. Ne ovat pitkään rakennetun yrityskulttuurin tulos eivätkä vain sanahelinää. Yrityksenä YTM -Industrial haluaa olla: kehittyvä, ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja sitoutunut. 
Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 13.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.