(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Finkova Oy on raskaan teollisuuden venttiileihin ja pumppuihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys. Edustamamme tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, ja tuotevalikoimamme kattaa vaativimmatkin käyttökohteet mm. höyryvoimalaitoksiin, öljy- ja petrokemianteollisuuteen, terästeollisuuteen sekä kemianteollisuuteen. Toimimme koko Suomen alueella Vantaalta käsin, ja suomalaisten loppukäyttäjien lisäksi palvelemme myös suomalaisia OEM-asiakkaita kansainvälisissä projekteissa. Finkova Oy:n tytäryhtiö Finkova Service Oy toimii Porvoossa, ja hoitaa venttiilien ja pyörivien laitteiden kunnossapitotarpeet kokonaisvaltaisesti.

Etsimme Finkova Oy:n Vantaan pääkonttorille myyntiassistenttia kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää n. 9-12 kuukautta. Työaika on arkisin klo 8-16. Haemme reipasta ja oma-aloitteista myyntiassistenttia vahvistamaan Finkova Oy:n pientä, mutta dynaamista tiimiä. Sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä, mahdollisesti jopa teknisen alan myynnistä. Hallitset Office-ohjelmat hyvin ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Tekninen ymmärrys ja saksan, ranskan tai italian osaaminen katsotaan eduksi. Voit myös olla teknistä alaa opiskellut, myynnistä kiinnostunut henkilö, jolla on jo jonkun verran työhistoriaa.
Tehtäviisi kuuluu mm.
  • dokumenttien laadintaa, käsittelemistä ja lähettämistä
  • yhteydenpitoa eri sidosryhmiin ja asiakkaisiin
  • huoltoraporttien ja tuntikirjausten seurantaa
  • toimitusvalvontaa ja selvittelytyötä
  • jonkin verran tilausten käsittelyä ja muuta toimistotyötä
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä. Hae tehtävää pian, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 25.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi