(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Dometic on johtava kansainvälinen mukavuustuotteiden valmistaja matkailuajoneuvoihin, henkilö- ja kuorma-autoihin, veneisiin ja vapaa-ajan käyttöön. Monipuolinen tehdasasennuksiin ja jälkivarusteluun tarkoitettu tuotevalikoima käsittää mm. jääkaappeja, ilmastointi- ja keittiölaitteita liikkuvaan käyttöön, sähköisiä lisävarusteita ja tarvikkeita ajoneuvoihin ja veneisiin sekä korjaamolaitteita ja komponentteja ajoneuvoilmastointien huoltoon ja korjaukseen. Dometic valmistaa erikoiskylmälaitteita myös mm. hotellihuoneisiin, viinin säilytykseen sekä elintarvikkeiden kylmäkuljetuksiin. Suurin osa tuotteista valmistetaan Dometicin omissa tuotantolaitoksissa Euroopassa, Yhdysvalloissa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yhtiön tuotteita myydään yli 100 maassa. Lisätietoja www.dometic.com

 

Etsimme nyt Vantaan toimistoomme oma-aloitteista

MYYNTIASSISTENTTIA

Tulet toimimaan osana kahdentoista hengen työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat myynnin ja markkinoinnin tukitoimenpiteet, tilaus- ja toimistorutiinit sekä asiakaspalvelu.

Päätehtäviisi kuuluu mm. osallistuminen tarjousten laadintaan sekä olemassa olevien asiakkaiden kontaktointiin. Pääset myös osallistumaan myynti- ja markkinointikampanjoiden materiaalin tuottamiseen, että ideointiin sekä olet mukana myyntijohdon kanssa suunnittelemassa ja toteuttamassa näitä toimenpiteitä. Ylläpidät asiakasrekistereitämme, internet-sivujen tietoja ja avustat laskutuksessa. Halutessasi pääset myös osallistumaan messutapahtumiin esittelijän roolissa.   

Tehtävässä onnistuaksesi edellytämme sinulta kaupallista koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus markkinoinnista ja/tai myynnintuesta osaamisesta ovat sinulle eduksi. Toivomme myös, että sinulla on hyvällä tasolla olevat tietotekniset taidot. Luonteeltasi toivomme tiettyä sosiaalisuutta ja että kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Olet asenteeltasi myyntihenkinen ja työskentelet aktiivisella ja itsenäisellä otteella. Työskentelet tavoitteellisesti ja otat haasteet omiksesi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa. Omalla aktiivisuudellasi pääset myös vaikuttamaan työtehtäviisi ja niiden laajuuteen.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358 (0)40 167 9091.

ManpowerGroup on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Luomme innovatiivisia ratkaisuja yhdistämällä inhimillisen potentiaalin ja yritysten tavoitteet. Tarjoomamme koostuu seuraavista brändeistä ja erikoistuneista palveluista: ManpowerGroup Solutions, Manpower, Experis ja Right Management. Yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit ratkaisut autamme asiakkaitamme menestymään 80 maassa ympäri maailmaa. ManpowerGroup on nimitetty 2015 World’s Most Ethical Company-listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen viitenä peräkkäisenä vuotena.