(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Vantaa, Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Oletko etsimämme tunnollinen ja tehokas myyntiassistentti? Haluatko tehdä monipuolista työtä pienessä tiimissä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme myyntiassistenttia 8 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jatko tehtävässä on mahdollinen. Asiakasyrityksemme sijaitsee tällä hetkellä Herttoniemessä, mutta muuttaa toukokuussa uusiin tiloihin lentokentän läheisyyteen Vantaalle. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksen kautta ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävän kuvaus

Päivittäisessä työssäsi käsittelet osto- ja myyntitilauksia, vastaat asiakkaiden kyselyihin, pidät yhteyttä toimittajiin ja asiakkaisiin sekä seuraat ostohintoja. Tehtäviisi kuuluu myös omaksua tuotteiden tietoja, tehdä ostoja toimittajilta, seurata toimituksia sekä tehdä myyntityötä.

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. Sinulta löytyy myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä sekä myynti- ja ostotilausten käsittelystä. Lisäksi olet valmis ja innokas oppimaan uutta. Persoonaltasi olet tunnollinen, avulias ja oma-aloitteinen. Olet valmis selvittämään asioita asiakkaan tarpeiden mukaan ja tartut tuumasta toimeen. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mukavat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme uudet viihtyisät toimitilat Vantaalla toukokuusta lähtien. Tervetuloa siis mukavaan pieneen tiimiin suomalaisessa yrityksessä, joka on kuitenkin osa kansainvälistä konsernia!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi