(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti tekniseen myyntiin, Bufab Finland Oy
Bufab Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Oletko valmis uusiin työhaasteisiin ja pitkäaikaiseen tehtävään myyntiassistentin roolissa teknisellä alalla?

Nautitko monipuolisesta ja nopeatempoisesta työstä sekä asiakaspalvelun menestyksekkäästä hoitamisesta?

Haemme myyntiassistenttia vakituiseen tehtävään asiakkaallemme Bufab Finland Oy:lle, joka muuttaa joulukuun alkupuolella kohta valmistuviin uusiin tiloihin Keravalle, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään viimeistään joulukuun alussa.

Mitä tehtäviisi kuuluu?
Päätehtäviisi kuuluu vastuu asiakasyrityksien tilauksien käsittelystä ja seurannasta ja niiden osalta asiakkaiden tiedottamisesta sekä tiedusteluihin vastaamisesta sekä puhelimitse että sähköpostitse. Lisäksi työ sisältää asiakas- ja tuotetietojen ylläpitoa järjestelmissä sekä muita asiakkaan palvelemiseen liittyvä tehtäviä. Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä mm. Bufabin myynti- ja asiakkuudenhoidon tiimin sekä talous-, osto- varasto- ja hyllytystiimien kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme löytävämme tehtävään sinut, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon, halua kehittyä ja motivaatiota sekä rohkeutta oppia uutta. Arvostamme järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työtapaa sekä kykyä koordinoida ja priorisoida useita eri tehtäviä työpäivän aikana siten, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Tehtävässä menestymiseen myötävaikuttavat hyvät tietotekniset valmiudet, suomen ja englannin kielen taito ja analyyttinen ajattelutapa. Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen tekniseen alaan, aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, numerotarkkuuden ja kaupallisen ymmärryksen.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja monipuolisen työnkuvan sekä kehittymis-että etenemismahdollisuuksia. Bufabilla on avoin ja kaikilla organisaation tasoilla sujuvaan yhteistyöhön kannustava työkulttuuri, osaavat ja auttavaiset kollegat, kansainvälinen toimintakenttä sekä hyvät työsuhde-edut. Saat hyvän perehdytyksen ja tilaisuuden työskennellä monipuolisessa tehtävässä, jossa on hyvät mahdollisuudet kasvaa ammatillisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.11.2020. Lisätietoja hakuaikana antaa Suvi Ikola Adeccosta sähköpostitse: suvi.ikola@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 13-14.

Bufabin liiketoiminnan ytimessä ovat omistautuminen, nopeus ja luottamus. Toimitamme ratkaisuja, emme vain tuotteita. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen toimitusketjun C-osien hankintaan, logistiikkaan ja laadunhallintaan. Panostamme vahvoihin ja henkilökohtaisiin suhteisiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Yli 40 vuoden kokemuksella voimme todeta ylpeydellä olevamme asiantunteva ja luotettava kumppani yli kymmenelle tuhannelle valmistavan teollisuuden asiakkaallemme Suomessa ja maailmalla.

Joukkomme on kasvanut yli tuhatpäiseksi ja meitä on yli 25 maassa. Tiimimme jäsenet ovat menestyksemme avain. Etsimme jatkuvasti taitavia ja kunnianhimoisia ihmisiä, jotka haluavat vahvistaa yrityksemme menestystä ja ottaa vastaan haasteita. Tarjoamme vapautta, vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia erittäin kansainvälisessä ja yrityshenkisessä yhtiössä. Meillä on maanläheinen ja välitön iltapiiri, jota olemme vaalineet jo perustamisvuodesta 1977 asti.

Toimintaamme ohjaavat mm. Laatujärjestelmä ISO 9001:2015 ja Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015.

Olisitko juuri sinä uusin menestyjämme?

Lisätietoa: www.bufab.com.