(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Teknikum Oy:lle Sastamalaan
Teknikum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme asiakkaallemme Teknikum Oy:lle myyntiassistenttia Vammalan tehtaalle Sastamalaan

Teknikum on kumi- ja muovialalla toimiva konserni, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Saksassa, Unkarissa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto on noin 70 M€, ja sen pääkonttori sijaitsee Sastamalassa.

Myyntiassistentin tehtävissä työskentelet kansainvälisen myynnin monipuolisissa tehtävissä, joissa tuet suoria asiakkaitamme, partnereitamme, tuotanto-osastojamme sekä omaa myyntiorganisaatiotamme. Hoidat tilauskäsittelyä, laskutusta, kuljetusjärjestelyjä sekä yleisesti asiakaspalvelua. Työssäsi olet jatkuvasti yhteydessä oman organisaatiomme henkilöstöön esimerkiksi tuotannossa ja logistiikassa.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Edellytämme suomen lisäksi hyvää puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, esimerkiksi ruotsi tai venäjä katsotaan eduksi. Sinulla on mielellään jo kokemusta työskentelystä kansainvälisen kaupan parissa. Myös sujuvat it-taidot sekä kyky omaksua uusia ohjelmistoja ovat edellytys. Olet tarkka, paineensietokykyinen ja periksiantamaton työssäsi. Pystyt myös itsenäisesti ratkaisemaan esiin tulevia ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen. Toivomme, että voit aloittaa työt pian. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 24.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.