(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Jacomp Oy on vakavarainen ja kasvava yritys, joka maahantuo ja toimittaa eri teollisuudenalojen raaka-aineita. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja myyntitoimisto sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Laajasta valikoimasta löytyvät materiaalit mallin- ja muotinvalmistukseen, komposiittiteollisuuteen, prototyyppivalmistukseen sekä lukuisten muiden teollisuuden alojen käyttöön. Myyntialue kattaa Suomen lisäksi myös Baltian maat.
Haemme asiakkaallemme Jacomp Oy:lle osa-aikaista myyntiassistenttia. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta 3.9. alkaen vuodeksi eteenpäin. Myyntiassistentti tulee toimimaan myynnin tukena sekä tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin varastonkin kanssa. Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, nopeaa oppimiskykyä sekä joustavuutta. Työaika on osa-aikainen noin kolme päivää viikossa ja 6h/pv.

Tehtäviisi kuuluvat
  • yritysasiakkaiden tilausten käsittely
  • kuljetustilausten hallinnointi
  • toimitusaikojen selvittäminen
  • verkkokauppatilausten käsittely ja tuotetietojen hallinta
  • ostotilaukset
  • hinnastojen päivittäminen
  • asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostitse
  • päivittäinen yhteydenpito varaston kanssa
  • muut toimistotyöt
Toivomme sinulta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Työntekijänä olet tarkka, toimeen tarttuva ja haluat kehittää osaamistasi eteenpäin. Hahmotat kokonaisuuden ja hyvien organisointitaitojesi avulla osaat priorisoida tärkeimmät pitäen kuitenkin langat käsissäsi sekä säilyttäen huolellisen työnjäljen. Toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa sekä vahvaa tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän jossa pääset kehittämään osaamistasi eteenpäin. Saat koko pienen dynaamisen tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen työtehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 6.7. klo 9-10 ja keskiviikkona 11.7. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi