(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Studio Dekosol Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Hakuaika 07.01.2020 – 20.01.2020

Studio Dekosol suunnittelee ja toimittaa erilaisia aurinkosuojausratkaisuja yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaamme kuuluu kaihtimia, verhoja, markiiseja ja terassikatoksia. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa. Pääasiallisesti teemme projekteja pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain myös muualla Suomessa. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa: https://www.dekosol.fi/ .

Studio Dekosol etsii nyt kauttamme positiivista ja rohkeasti toimeen tarttuvaa MYYNTIASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset projektien sekä myynnin tukitehtävät, kuten tilausten käsittely, tarjousten laadinta, tavaratoimitusten sekä asennuspalveluiden koordinointi. Tehtävään kuuluu myös asiakaspalvelua sekä yhteydenpitoa muihin sidosryhmiimme pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen. Tehtävä menestyäksesi sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa ja kykenet myös priorisoimaan työtehtäviäsi. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä yrityksen toimintamalleihin. Pääset työskentelemään positiivisessa, kannustavassa ja työyhteisössä, jossa töitä tehdään ilon kautta. Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.