(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Sanka Oy:lle Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys. Meillä on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Sittemmin olemme keskittyneet laadukkaiden suihkutilakalusteiden valmistamiseen ja niiden markkinointiin omalla Sanka-tuotemerkillämme. Ruotsalainen INR-konserni (Iconic Nordic Room) omistaa Sanka Oy:n.

 

Suihkutilakalusteiden valmistajana olemme saavuttaneet vakaan markkinajohtajan aseman Suomessa. Toimitamme suihkutilakalusteita myös vaativiin julkitiloihin, kuten hotelleihin ja vapaa-ajan kohteisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomessa tehtyjen luksusristeilijöiden valmistajat. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu Sankan suihkutilakalusteilla. INR:n kylpyhuonekalusteet ovat uusi tuotemerkki Suomessa, joka myynti kasvaa hyvää vauhtia, mihin myös tulemme keskittymään.

 

Haemme asiakkaallemme Sanka Oy:lle Myyntiassistenttia Vantaan toimipisteeseen Petikkoon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti!

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta. Lisäksi toivomme monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä, kuten asiakaspalvelutyöstä ja toimistotehtävistä. Tehtävä edellyttää lisäksi ruotsin kielen taitoa, jota tarvitaan ruotsalaisten tehtaiden kanssa pidettävässä yhteydenpidossa.Muiden kielien osaaminen sekä tekninen kokemus lasketaan eduksi tehtävää hakiessa. Käytämme Jeeves-järjestelmää myyntien kirjaamisessa.

 

Oletko sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut, itseohjautuva etkä pelkää esiintymistäkään tilanteen niin vaatiessa? Voit olla hakemamme henkilö.

 

Tehtäväsi pitävät sisällään runsaasti erilaisia vastuualueita. Pääosin tehtäviisi lukeutuu erilaiset myyntiä avustavat toimistotehtävät, mutta myös asiakaspalvelu sekä Showroom työskentely tulee myyntiassistentin tehtävässä tutuksi. Tehtävässä pääset myös työskentelemään erilaisten tilaisuuksien järjestämisen parissa. Myös messuilla työskentely on mahdollisesti osana tehtävänkuvaasi.

 

Myyntiassistentin tehtävässä pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä perehdytyksen tehtävään.

 

Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa HR Consultant Antti Riihimäki p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi . Hakuaika päättyy 5.5, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti.