(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Pieksämäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Franke Medical Oy on Suomen johtava välinehuoltojen laitteiden ja välineiden valmistaja ja toimittaja. Asiakaskohtainen, asiakkaan vaatimukset ja toivomukset huomioiva ajattelumalli sekä todellinen yhteistyö, josta yritys on saanut paljon kiitosta, ovat luoneet pohjan menestykselle, joka on jatkunut jo yli 38 vuotta – ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit näkevät yrityksen yhteistyökumppanina, jonka tuotteet ja palvelut ovat vertaansa vailla. Asiakasyrityksemme Franke Medical Oy etsii kauttamme Myyntiassistenttia sijaisuuteen Pieksämäen Naarajärvelle. Töiden aloitus mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan alustavasti 31.12.2019 saakka. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä olet vastuussa yrityksen myynnin laskutuksesta, tilausten käsittelystä ja tilaus/toimitusketjun koordinoinnista. Hoidat tilausten toimitusketjun alusta loppuun aina asiakkaalle saakka. Tilausketjun aikana hoidat yhteydenpidon päämiehiin, niin suomeksi kuin englanniksikin. Lisäksi ylläpidät asiakasrekisteriä ja hoidat asiakaspalautuksiin liittyvät työtehtävät itsenäisesti. Työssä on mahdollisuus etätyöhön, kun työntekijä on oppinut työtehtävät ja pystyy toimimaan itsenäisesti.

Odotamme sinulta

  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja ja halua palvella asiakkaita
  • oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • hyviä vuorovaikutus ja organisointitaitoja, jotta pystyt koordinoimaan asiakkaan tilaus-/toimitusketjun sujuvasti
  • MS Office-paketin ja sähköpostin käyttötaitoja
Katsomme eduksi SAP- järjestelmän käyttötaidot.

Tarjoamme sinulle 

  • kattavan perehdytyksen työhösi
  • etätyömahdollisuuden
  • monipuolisen ja vastuullisen kokopäivätyön Pieksämäen Naarajärvellä
  • mukavan työyhteisön
Täytäthän hakemuksen pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse mikkeli@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.03.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi