(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme MYYNTIASSISTENTTIA KANSAINVÄLISEEN ASIAKKUUTEEN pääkaupunkiseudulle


Tehtävässäsi toimit myyntiassistentin roolissa IT-alan asiakkaallemme. Tiimissäsi työskentelee asiantuntijoita Suomessa, Baltian maissa ja Tsekeissä ja vastuullasi on tarjota loistavaa palvelua kyseisellä osa-alueella asiakaslupauksen mukaisesti. Olet keskeinen henkilö myyntitiimissä, jossa tehtäviisi kuuluu erilaiset myyntiprosessiin liittyvät hallinnolliset tehtävät.


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vankan kokemuksen BtoB-myynnin tukemisesta, julkisesta hankintaprosessista ja vastaavista vaativista assistenttipalveluista kansainvälisessä ympäristössä. Omaat tehtävää tukevan koulutuksen (esim. kaupallinen) sekä sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.  


Olet taitava CRM:n ja Officen ohjelmien käyttäjä. Innostut uusista tavoista toimia ja viet asioita nopeasti käytäntöön. Odotamme sinulta myös joustavaa asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakas- että tiimityössä. Omaat aktiivisen otteen ja koet muutokset positiivisena haasteena. Stressinsietokykysi on hyvä.


Tarjoamme sinulle näköalapaikan avainasiakkaamme nopeatempoiseen maailmaan, runsaasti ammatillisia haasteita ja loistavan tiimin tuen! Työ on kokopäiväinen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.


Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 21.5.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -