(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet. Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.Pipelifen tavoite on olla Maailman paras työyhteisö, jonka mukaan kehitämme toimintaamme. Toimintamme työyhteisönä kehittyy Pipelifen kulttuurin ja arvojemme mukaisesti ja systemaattisten kehitysohjelmien kautta. Meillä ihmiset kohdataan yksilöinä ja erilaisuus nähdään voimavarana. Erilaisuuden ja moninaisuuden ymmärtäminen on toiminnan lähtökohta ja osa arvopohjaamme. Oletko sinä etsimämme iloinen ja toimeen tarttuva asiakaspalvelun ammattilainen? Etsimme nyt asiakkaallemme, Pipelife Finland Oy:lle myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun alusta lokakuun loppuun. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja työssä voi olla mahdollisuus jatkoon. 

Tehtävän kuvaus 

Työssäsi myyntiassistenttina pääset työskentelemään osana 12 hengen asiakaspalvelutiimiä ja samalla toimimaan koko myyntitiimin oikeana kätenä. Vastuullasi on erityisesti perustilausten vastaanottaminen ja hoitaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu puhelinvaihteen hoitaminen sekä sähköpostiliikenteen hallinta. Tässä työssä pääset oppimaan LVI-alan kiinnostavaa kenttää ja jokainen päivä on takuuvarmasti erilainen!

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi olet jo näyttänyt kyntesi raudanlujana asiakaspalvelun osaajana. Osaat reagoida nopeasti, ratkot mielelläsi asiakkaiden ongelmia eikä ystävällisyytesi säröile kiireen ja paineen keskelläkään. Työ vaatii erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi organisointikykyä sekä taitoa tarttua toimeen ripeästi. SAP-järjestelmämme otat varmasti haltuun nopeasti, kun omaat perushyvät IT-taidot. Englannin kielen taito on työssä tärkeää, ruotsin kielen taito ehdoton plussa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen parhaassa teollisuuden alan työpaikassa huippuosaavassa tiimissä! Meillä panostetaan todenteolla työntekijöiden viihtyvyyteen ja olemmekin menestyneet kansallisessa Great Place to Work -mittauksessa erinomaisesti vuosina 2010-2018. Tiimimme tekemisen meininkiä kuvaa hyvin alla oleva video:


Tästä pääset kurkistamaan Pipelifen yritysesittelyn:


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 23.1. kello 9-10 ja tiistaina 28.1. kello 15-16.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi