(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Northern Hall and Cover Finland Oy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Northern Hall and Cover Finland Oy (NHC Finland) on osa NHC Group AB konsernia, jolla on yhteensä 5 toimipaikkaa Ruotsissa ja Suomessa. NHC on konsernina Pohjoismaiden suurin teknisistä tekstiileistä valmistettujen lopputuotteiden toimittaja. NHC Finland toimii Ruskolla ja Kuopiossa. Konserniin kuuluvat myös yhtiöt Compotente Oy Tuusulassa ja Oy Scantarp Ab Kuopiossa. NHC Group AB:n liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 250 henkilöä (Suomessa noin 100 henkilöä).

Tavoitteenamme on olla Euroopan johtava toimija tällä alalla. Yhdistämme maailmanluokan käsityötaidon ja nykyaikaiset koneet jatkuvan parantamisen periaatteella. Tämän kaiken teemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme asiakkaallemme Northern Hall and Cover Finland Oy:lle

MYYNTIASSISTENTTIA

Myyntiassistentin tehtäviin kuuluvat mm. myyntitilausten käsittely, yhteydenpito asiakkaisiin ja muuhun myyntiorganisaatioon, laskutus ja saatavien seuranta, kuljetusjärjestelyt, markkinointiviestintä sekä muut myyntiosaston tehtävät. Työssä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta, aktiivista ja positiivista työotetta sekä tarkkuutta. Aikaisempi kokemus jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta:

  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sitoutuneisuutta ja itsenäistä työkykyä
  • Tarkkuutta ja joustavuutta
  • Hyviä it-taitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on myös eduksi

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja mukavan työnkuvan
  • Viihtyisän ja hyvän työporukan
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Kokoaikaisen arkityön

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen. Aloitus on tehtävässä mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä myös Ruskon ja Tuusulan toimipisteidemme kanssa.

Oletko etsimämme reipas myyntiassistentti, joka on työssään tarkka ja tunnollinen tekijä? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 17.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen arkisin klo 9 - 10 p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.