(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, NIBE Energy Systems Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Asiakkaamme NIBE Energy Systems Oy, on alansa markkinajohtaja Suomessa, edustaa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia ja työllistää Suomessa noin 33 henkilöä. Liikevaihtomme on yli 40 milj. euroa ja toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Lisätietoja www.nibe.fiEtsimme nyt vahvistusta asiakkaamme myyntitiimiin. Oletko sinä etsimämme osaaja - tehokas ja toimeen tarttuva myyntiassistentti?


Myyntiassistenttina työskentelet yrityksen keskeisessä tukiroolissa yhteistyössä yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työtehtäväsi koostuvat mm. lämpöjärjestelmien tilausten vastaanotosta, käsittelystä sekä näihin liittyvistä asiakaskyselyistä ja muista myynnin tukitehtävistä tai juoksevista toimistotehtävistä.Odotamme
Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta:
• Aiempaa kokemusta myyntiassistentin tehtävistä tai teknisen kaupan alan tehtävistä Kaupallista peruskoulutusta (esim. merkonomi) ja kiinnostusta tekniseen myyntiin ja tuotteisiin
• Myynnillistä työotetta, loistavia asiakaspalvelutaitoja ja positiivista ”kyllä onnistuu” -asennetta
• MS Office -ohjelmien erinomaisia käyttötaitoja, MS Dynamicsin tuntemus katsotaan eduksi
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
• Tehokasta otetta monen asian yhtäaikaiseen työstämiseen ja tulokselliseen loppuun saattamiseen
• Kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin kiinteänä osana tiimiä.Tarjoamme
Asiakkaamme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä osaksi yrityksen kansainvälistä kasvutarinaa. Työskentelet lämmitysjärjestelmäpalvelujen edelläkävijäyrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaa Koivuhaassa.


Kiinnostuitko?
Me Adeccolla suhtaudumme rekrytointiin intohimoisesti ja haluamme löytää asiakkaillemme parhaat työntekijät. Mikäli koet, että voisit olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi 26.5.19 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.