(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Medanta Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Hakuaika 21.11.2019 – 08.12.2019

Medanta Oy on suomalainen design- ja terveysteknologiayritys, joka on perustettu vuonna 2008. Medanta suunnittelee ja valmistaa teknisiä ja antimikrobisia ammattiasuja mm. terveydenhuoltoon ja HoReCa-alalle. Medantalla on oma mallistosuunnittelu ja materiaalikehitys. Medantan tekstiiliturvallisuuskonsepti sisältää myös kokonaispalvelua mm. työvaatemallistojen leasing- ja pesupalvelun muodossa. Asiakkaita ovat mm. Mehiläinen, Oral Hammaslääkärit ja Olo Group. Lisää meistä osoitteessa www.medanta.fi.

Medanta Oy etsii nyt kauttamme positiivista ja toimeen tarttuvaa myyntiassistenttia vahvistamaan energistä tiimiään.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, avustaminen tarjousten teossa, tuote- ja asiakastietojen kirjaaminen järjestelmään sekä muut myynnin tukitehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi pääset organisoimaan messuja ja avustamaan niiden rakentamisessa. Toimit myös tarvittaessa apuna varaston puolella.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen. Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset työskentelemään positiivisessa, kannustavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa töitä tehdään ilon kautta. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin yhtiön sisällä.

Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa 2020.

Oletko sinä etsimämme vahvistus iloiseen tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12.00-14.00. Ei suoria yhteydenottoja Medanta Oy:n.