(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Lohja
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Toimenkuva

Haemme Metsä Woodin Lohjan asiakaspalvelukeskukseen myyntiassistenttia kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat sahatavaramarkkinoidemme tilausten käsittelystä ja sopimusten hallinnasta, toimit myynnin ja tehtaiden tukena, koordinoit tilauksia sekä tarjoat ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimitusasiakirjojen käsittely osana toimitus- ja laskutusprosessia.
Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai vastaava) ja kokemusta vientiasiakirjojen tekemisestä. Lisäksi kokemus metsäteollisuusalalta, sekä SAP-kokemus katsotaan eduksesi. Henkilönä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja työskentelet tehokkaasti myös paineen alla. Suomen kielen lisäksi sinulta odotetaan sujuvaa englannin kielen taitoa.
Muut tiedot

Työpaikka tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Pääset osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä, joka toimii tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu määräaikaisena 31.12.2019 saakka. Työsuhde solmitaan Metsä Woodin kanssa ja hakuprosessista vastaa VMP Lohja.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-9 välisenä aikana, puh. 040 307 5402.

https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10011742