(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI Lapualle
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Haemme asiakkaallemme Lapualle, oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja motivoitunutta

MYYNTIASSISTENTTIA

työskentelemään kotimaan- ja vientimyyntiin liittyvien tehtävien pariin. Työhösi sisältyy myös monipuolisia toimistotöitä mm. laskutusta ja reskontrien hoitoa. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Olet etsimämme henkilö, kun teet työtä mahtavalla asenteella! Olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen, joka tulee luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Otat hommat haltuun jämäkästi välillä hektisessäkin työympäristössä ja osaat priorisoida työskentelyäsi. Työskentelet tarkasti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Pidät rutiininomaisesta työskentelystä, mutta tilanteen vaatiessa pysyt myös hektisessä vauhdissa mukana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* soveltuvaa kaupallista koulutusta
* kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä, kokemus vientiin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksesi
* hyvää englannin kielen taitoa, niin suullisesti kuin kirjallisesti
* asiakaspalveluhenkistä työotetta
* tarkkuutta ja organisointikykyä sekä suunnitelmallisuutta
* luotettavuutta, joustavuutta sekä oppimishalua ja -kykyä
* hyviä tietojenkäsittelytaitoja, erityisesti Ms Office -paketin sujuvaa käyttöä

Tarjoamme sinulle:

* vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan
* monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 13.11.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpower Oy:n Senior Rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040 652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.