(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Lappeenranta
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
GreenEnergy Finland Oy (GEF) on Suomen johtava aurinkosähkö- ja energianhallintapalveluihin erikoistunut yritys. Tuote- ja palvelutarjontaan kuuluvat laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja Suomessa ainutlaatuinen GEF Vision™ -palvelukokonaisuus.
Etsimme asiakkaallemme GreenEnergy Finland Oy:lle Lappeenrantaan myyntiassistenttia alkuun puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus viimeistään maaliskuun alussa.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat myyntitilausten käsittely, asiakaspalvelu ja -viestintä sekä markkinoinnin avustavat tehtävät. Työtäsi teet perustyökalujen (Ms Office) lisäksi ERP-järjestelmällä, jota pääset omien kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan myös kehittämään. Tehtäviisi voi kuulua myös perushallinnon (reskontra yms.) työtehtäviä lomatuurausten aikana.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi, merkonomi tai datanomi. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset tarkkuutta ja järjestelmällistä työotetta, positiivista ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme sinulle eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työllesi sekä joustavan ja mukavan työyhteisön tuen työllesi. Saat mahdollisuuden kehittää monipuolisesti omaa osaamistasi ja kykyjesi mukaan pääset kehittämään myös yrityksen järjestelmiä ja toimintaa. Työtuntien määrä mukautuu osaamisesi mukaan ja monipuoliselle osaajalle on tarjolla runsaasti työtunteja.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 030 6090 674 / mikkeli@eilakaisla.fi 10.2., 12.2. ja 13.2. klo 13-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi