(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti / Kuvaverkko Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Kuvaverkko Oy on Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Järjestämme vuosittain 400 000 henkilön muotokuvaukset. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat ja yritykset. Tärkeintä meille on kuvaansa tyytyväinen asiakas: intohimonamme on ikuistaa kuvattavasta juuri "Se Hetki”.

Meillä työskentelee lähes 100 ammattivalokuvaajaa ympäri Suomen sekä 40 vakituista työntekijää ja 40 kausiapulaista toimistollamme Pitäjänmäellä Helsingissä. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Nykyisen myyntiassistentin siirryttyä talon sisällä uusiin tehtäviin etsimme uutta puhelinmyynnin ja myynnin tuen ammattilaista eli

Myyntiassistenttia

Toimenkuva:

  • Kuvaustapahtumien myynti: puhelinmyynti vähintään kahtena päivänä viikossa sekä liidien ja tarjouspyyntöjen hoitaminen
  • Kuvausliikkeiden ja Kuvaverkon myyjien tukeminen
  • B-to-B-rekisterin ylläpito
  • Myyntiprovisioiden tarkistaminen
  • Myyntimateriaalin valmistus ja jakelu yhdessä markkinointikoordinaattorin kanssa
  • Yritystapahtumien järjestäminen yhdessä markkinointikoordinaattorin kanssa
  • Toimitusjohtajan henkilökohtaisena assistenttina toimiminen

Työaika on toimistolla klo 8-17 välillä, jolloin asiakkaat ja myyjät ovat tavoitettavissa. Raportoit yrityksen toimitusjohtajalle.

Odotamme haettavalta henkilöltä itsenäistä otetta työntekoon sekä myyntihakuista asennetta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää paineensietokykyä ja valmiuksia toimia nopeatempoisissakin tilanteissa.
Arvostamme käytännön kokemusta B-to-B-myyntiyksiköstä tai asiakkuustiimistä.

Sinulla on kaupallinen koulutus, kommunikoit sujuvasti selkokielellä sekä hallitset suomen kieliopin hyvin. MS Office -työkalujen käyttö on sinulle arkipäivää. Olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Karjalainen, puh. 044 011 2650, 13.3. klo 9-11 ja 19.3. klo 14-16. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9400.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 20.3.2019 mennessä.