(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Kuusamo Hirsitalot Oy, Kuusamo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Kuusamo Hirsitalot on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on viime vuosina kasvanut suurimpien ja arvostetuimpien loma-asunto- ja hirsitalovalmistajien joukkoon Suomessa. Menestys perustuu pohjoiseen huippuraaka-aineeseen, sitoutuneeseen henkilökuntaan ja hyvään suunnittelu- ja myyjäpalveluumme.

Etsimme myyntiassistenttia kokopäiväiseen, työsuhteeseen Kuusamo Hirsitalot Oy:lle.

Tehtävässäsi toimit pääaisassa erilaisissa myynnin tukitehtävissä sekä asiakaspalvelutyössä. Hoidat monipuolisesti erilaisia myynnin tukitehtäviä, kuten tarjouslaskentaa. Tehtäviisi kuuluu myös palvella tehtaalla vierailevia asiakkaita. Tehtävänkuvaa voidaan muokata omien vahvuuksien mukaan. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi työssäsi ovat myynti sekä tehtaan kontaktihenkilöt ja asiakkaat.
Työ alkaa 1.4.2019.


Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullista, oma-aloitteista ja joustavaa työotetta.
Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.
Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi tradenomi tai vastaava.
Omaat hyvät kommunikaatiotaidot sekä hyvät IT-taidot yleisimpien ohjelmistojen osalta.
Sinulla on sujuva suomen sekä englannin kielen taito.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Pääset osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä, joka toimii tukenasi päivittäisessä työssäsi.


Arvostamme

Eduksesi on kokemus rakennusalalta sekä kyky omaksua teknisiä tietoja.


Kiinnostuitko?

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Hyödynnämme rekrytointiprosessissa videohaastattelua, joten osa hakijoista tulee saamaan sähköpostiin kutsun videohaastatteluun osallistumiseen. Tarkkailethan sähköpostiasi!

Mikäli siis tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.


Lisätietoja

Susanna Pohjanen

Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Rovakatu 26A 15b, 3.krs
96200 ROVANIEMI
020 7206 668 || Vaihde 030 0472 000