(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Kotilaakso Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947. Yritys harjoittaa mm. siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja tukkukauppaa. Myyntitoimisto sijaitsee Tampereella Lakalaivassa ja tuotanto- ja varastotilat Akaan Sotkialla.

Haemme nyt asiakkaallemme

MYYNTIASSISTENTTIA

määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Assistenttina työskentelet monipuolisissa tehtävissä toimien myynnin tukena. Vastaat mm. tilaustenkäsittelystä, tuotetietolomakkeiden ja tarjousten laatimisesta sekä yleisestä asiakaspalvelusta ja -tyytyväisyydestä. Et kaihda rutiineja eikä postinkäsittely ja kahvinkeittokaan ole sinulle ongelma. Työnkuvaan voi sisältyä myös markkinointia sosiaalisessa mediassa ja/tai taloushallinnon tehtäviä osaamisesi mukaan.

Edellytämme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia ohjelmistoja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • rohkeutta kohdata asiakkaat niin puhelimitse kuin kasvokkain
  • tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää paineensietokykyä

Eduksi katsomme

  • kokemuksen vastaavista tehtävistä
  • ruotsin kielen taidon

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään niin itseäsi kuin yrityksen toimintaakin. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaation täyden tuen sekä aktiivisen ja mukavan työyhteisön. Työsuhde on osa-aikainen (25 h/vko) ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukainen. 

Mikäli koet täyttäväsi kriteerit ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 26.8.2018 mennessä osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle p. 050 555 0392.