(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, kokoaikainen, NCC Property Development Oy, Helsinki
NCC Property Development Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä rakennus- ja kiinteistöalan yrityksessä nuorekkaassa työyhteisössä myynnin tukitehtävissä? Oletko innovatiivinen henkilö, joka viihtyy ihmisten kanssa työskentelyn parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme myyntiassistentti NCC Property Development Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme NCC Property Development Oy:lle reipasta ja innovatiivista myyntiassistenttia 12 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Myyntiassistenttina tehtävänäsi on toimia myynnin tukena monipuolisissa avustavissa tehtävissä. Tehtävässä pääset järjestämään tapahtumia sekä luomaan myyntimateriaaleja ja pitämään huolta niiden ajankohtaisuudesta ja laadusta. Lisäksi tuet myyntiä päivittäisissä juoksevissa asioissa myyjien tarpeen mukaisesti, muun muassa tarjousten laatimisen ja sidosryhmätyöskentelyn kanssa. Olet osana pientä ja tiivistä työyhteisöä, jossa vallitsee positiivinen ilmapiiri. Pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi muiden alan ammattilaisten parissa. 

NCC Property Development on pohjoismainen yhtiö, joka kehittää, vuokraa ja myy liikekiinteistöjä pohjoismaisilla kasvumarkkinoilla. NCC Property Development kehittää houkuttelevia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Lisäksi NCC Property Development kehittää kestävän kehityksen mukaisia ympäristöjä, joissa ihmisellä ja yrityksellä on mahdollisuus menestyä.

https://www.ncc.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Organisaation tukeminen toimiston juoksevissa asioissa
  • Tapahtumien järjestäminen ja organisointi
  • Myyntimateriaalien luominen ja ylläpito
  • Myynnin tukeminen heidän päivittäisten tehtävien kanssa

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Intoa sekä proaktiivista työskentelyotetta ja oppimishaluista asennetta
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä
  • Merkityksellisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin
  • Toimia tiiviissä sekä kannustavassa työyhteisössä

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.