(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, kokoaikainen, Carrier Oy, Vantaa
Carrier Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Kiinnostaisiko sinua toimia mielenkiintoisissa toimistotehtävissä myynnin tukiroolissa? Oletko asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka toimii mielellään myös hallinnollisten tehtävien parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme myyntiassistentti Carrier Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Carrier Oy:lle myyntiassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Carrierille Studentworkin kautta. 

Myyntiassistenttina pääset toimimaan monipuolisten sekä mielenkiintoisten toimistotehtävien parissa. Tehtäviin kuuluu keskeisesti myynnin jälkeinen yhteydenpito sekä Carrierin asiakkaisiin että ulkoisiin sidosryhmiin esimerkiksi tuotteiden toimituksiin liittyvissä asioissa. Tähän kuuluu muun muassa tuotteiden saatavuuden varmistaminen tehtailta ja varastoilta sekä asiakaskommunikointi toimituksiin liittyen. Lisäksi tuet myyntiä heidän tarpeiden mukaisesti myynnin prosessien eri vaiheissa. Tehtäviisi sisältyy myös monipuolisesti erilaisia back-office-tehtäviä, kuten esimerkiksi laskutusta.

Carrier on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen ja kylmätekniikan toimittaja sekä kehittäjä. Olemme olleet Suomessakin kehityksen kärjessä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Baltiassa lähes 100 henkilön voimin. Suomessa toimintamme jakautuu kahteen liiketoimintayksikköön: ilmastoinnin jäähdytykseen (HVAC, heating, ventilation, air conditioning) sekä kaupan kylmäratkaisuihin (CCR, commercial refrigeration).

Lue lisää: http://carrier.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Myynnin avustavat tehtävät
  • Yhteydenpito Carrierin asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin
  • Erilaiset back-office-tehtävät, esimerkiksi laskutus

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi)
  • Reipasta ja oma-aloitteista työsketelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää alan osaamista kattavasti
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa yrityksessä
  • Kattavan perehdytyksen


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.