(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Kirkkonummi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
ERIKKILA OY on dynaaminen ergonomisten piennosturijärjestelmien, siltanosturien ja nostovälineiden, sekä siltanostureiden ja robottinostureiden valmistaja. Lisäksi yhtiö välittää myös monia omaa tuotantoa täydentäviä nosto- ja siirtolaitteita. Tuote-edustustuotteisiin kuuluvat mm. alipainenostimet, nostopöydät, ketjusähkönostimet ja nostolaitteet.
Etsimme ERIKKILA OY:n kanssa toimeen tarttuvaa, reipasta ja positiivista myyntiassistenttia kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Masalaan Kirkkonummelle. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

huolehdit vaihtelevista ja monipuolisista kansainvälisen myynnin avustavista tehtävistä, kuten tarjousten ja tilausten käsittelystä, asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköisin kanavin, asiakashallinnasta sekä muista toimiston avustavista tehtävistä.

Toivomme sinulta

ennen kaikkea asiakaspalveluhenkistä, aikaansaavaa ja joustavaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja. Tämän lisäksi tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja mahdollinen kokemus tilaustenkäsittelyn tehtävien parista katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymistä tukee ymmärrys myyntiprosessien toiminnasta. Odotamme sinulta suomen kielen lisäksi mielellään sujuvaa englannin kielen taitoa sekä ajantasaisia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen myynnin maailmassa
  • joustavan työilmapiirin
  • asiantuntevan tiimin tuen vastuulliseen työhön
  • kattavan perehdytyksen tehtävään

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 18.7. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.