(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Keurusseudulle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina Keurusseudulle oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä
MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen. 

TEHTÄVIISI KUULUU
Vastuualueisiisi kuuluvat erilaiset myynnin tukitoimet, kuten tilausten käsittely, toimitusten seuranta, laskutus, asiakastietojen päivitys, sekä yleiset toimistotehtävät. Työssäsi käytät myös erilaisia järjestelmiä, joten toivomme sinulta hyvää peruspohjaa ja näppäryyttä tietotekniikan käytöstä.

ODOTAMME SINULTA
Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hakemallamme myyntiassistentilla on jonkinlaista tuntemusta kirjanpidosta sekä sen avustavien tehtävien hallinnasta. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa ja halukas oppimaan uutta palvelualttiilla asenteella. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja sekä pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä. Säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja vastuullinen tehtäväkokonaisuus. Saat kattavan perehdytyksen ja panostamme myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Oletko etsimämme joukkuepelaaja? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, puh. +358 40 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi