(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, kesätyö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen?

Haemme Yritysasiakkuudet-tiimiimme kesäksi

MYYNTIASSISTENTTIA

Päätehtäväsi on sähkö ja lämpöasiakkaiden asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi koordinoit ja hallinnoit yritysasiakkailta sähköpostitse tulevaa palautetta sekä järjestät ja ylläpidät sopimusarkistoa. Isona paikallisena toimijana olemme perinteisesti mukana erilaisissa kesätapahtumissa tulevanakin kesänä. Osallistut tapahtumiin Sähkölaitoksen edustajana työskennellen paikan päällä erilaisissa myynnin tukitehtävissä. Lopulliseen tehtävänkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävässä pärjää pitkälle asiakaslähtöisellä ja positiivisella asenteella, mikä on tärkeämpää kuin koulutustausta tai aikaisempi työkokemus. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on koko kesän auttavainen ja ammattitaitoinen myyntitiimi. Voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija ja olet mielellään työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä. Tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa sekä kirjallisesti että suullisesti. Välillä voi olla kiire ja tehtävät voivat vaihdella laidasta laitaan, joten joustava ja innostunut työskentelyote on eduksi.

Työ alkaa perehdytyksellä toukokuun aikana ja jatkuu elokuun loppuun asti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja kesätyöstä antaa mielellään Yritysasiakkuuksien vetäjä Pekka Leinonen, puh. 040 637 6683. Parhaiten Pekan tavoittaa ke 13.2. klo 13-15 ja to 21.2. klo 12-14.