(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - kesätyö - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Scanoffice Oy on Suomessa 1984 perustettu lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti-, ja tukkuliike. Scanoffice Group muodostuu neljästä yrityksestä. Suomen markkinoilla alan jälleenmyyjiä palvelevat maahantuonti- ja tukkuliikkeet Scanoffice Oy ja Scanvarm Oy Ab. Scanofficen tytäryhtiö Ruotsin Göteborgissa toimii vastaavasti Ruotsissa. Uusin yritys Scanoffice Groupissa on SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuoden 2017 keväällä käyttöönotetun toimitalon yritysryhmän Suomen yritysten käyttöön. Scanoffice Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2018 noin 47 miljoonaa euroa, ja se työllistää 45 vakituista työntekijää.
Etsimme nyt Scanoffice Oy:n kesälomatuurauksia sekä ruuhkahuippuja purkamaan aktiivista ja palvelualtista henkilöä asiakaspalvelun ja myynnintuen tehtäviin.

Tehtävän kuvaus

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten vastaanotto, toimitusten seuranta, asiakasrekisterien ylläpito sekä myyntiosaston avustavat toiminnot.

Toivomme sinulta

Olet iloinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Luonteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen. Positiivinen asenteesi auttaa sinua selviämään kiireen keskellä, olet tottunut työskentelemään rauhallisesti sekä pitämään langat käsissä tiukoissakin tilanteissa. Aikaisempi Microsoft Dynamics NAV käyttökokemus on sinulle eduksi. Olet työskennellyt erilaisissa, vaativimmisakin asiakaspalvelutilanteissa ja kartuttanut kokemusta vastaavista tehtävistä myös englanniksi, ehkäpä ruotsin kielelläkin. Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi kaupallinen / tekninen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa mielenkiintoinen työ menestyvässä yrityksessä jälleenmyyjien tilaustrafiikin parissa. Mukava työyhteisö tukee Sinua tehtävässä onnistumisessa.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian koska tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta aluksi joko koko/osa-aikaisesti jatkuen läpi kesän kokoaikaisena alustavasti elokuun loppuun saakka. Jatko tehtävässä on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh.030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi sekä Ella Rintamäki, puh. 030 6090 528 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.