Myyntiassistentti kesäksi maisematuotehtaan lähettämöön (Oulu)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Vietä kesä maisematuotetehtaan lähettämössä myyntiassistentin tehtävässä

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen kesätyö myynnin parissa Oulun maisematuotetehtaan lähettämössä. Rudus Formento -maisematuotteiden valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina. Myyntiassistenttina autat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaitamme löytämään parhaat tuotteet niin pieniin kuin isoihin piha- ja ympäristöprojekteihin.  Lähettämössä työhön sisältyy asiakaspalvelun lisäksi, laskutusta, tiliöintiä, kuljetusten järjestelyä sekä yhteydenpitoa työmaiden, myyjien ja tuotannon välillä. 

Ketä etsimme? 

Tehtävässä toimiminen edellyttää mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut oppimaan lisää maisematuotteista ja kiinnostunut kehittymään myyntiassistentin monipuolisessa roolissa. Tehtävässä onnistumista edesauttaa asiakaslähtöinen asenne, itsenäinen työskentelyote ja kokemus tai koulutus rakennus/tekniseltä puolelta. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän ja laajan kattauksen maisematuotteidemme tuoteperheeseen. Viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jussi Sievers 0503659668 tai jussi.sievers@rudus.fi. Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy ja maisematuotteitamme Ruduspiha.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326245
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jussi Sievers (jussi.sievers (a) rudus.fi)
  • Puhelin: 0503659668
  • Sijainti: Oulu