(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Keikyän Kivi Oy (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Asiakkaamme Keikyän Kivi Oy on valmistanut hautakiviä ammattitaidolla jo vuodesta 1933. Yrityksen päätuotteita ovat yksilölliset ja puhuttelevat hautakivet sekä kaikki niihin liittyvät työt. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Sastamalan Vammalassa, josta hautakivien toimitus tapahtuu koko maan kattavasti. Kolmen kivijalkamyymälän lisäksi yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.muistoksi.fi.

Etsimme nyt Keikyän Kivi Oy:lle Sastamalan toimipisteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva koostuu monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä, kuten laskutuksesta, tilausten käsittelystä sekä tarjous- ja hinnoittelukyselyihin vastaamisesta. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaille sekä jälleenmyyjille ja teet tiiviisti yhteistyötä myös yrityksen kuljetusjärjestelijän kanssa. Vastaat toimiston yleisestä toimivuudesta ja asiakaspalvelusta päivittäin. Omasta kiinnostuksesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen tehtävässä on mahdollisuus opetella ja osallistua tulevaisuudessa myös hautakivien suunnitteluun ja niiden kaiverrustekstien tuottamiseen. 

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta monipuolisten assistentin tehtävien menestyksellisestä hoitamisesta, myynnillisyyttä sekä hyvät tietotekniset taidot (mm. MS Office -ohjelmat). Olet reipas ja sosiaalinen, hyvillä priorisointitaidoilla varustettu henkilö, jolle useat yhtäaikaiset ja nopeasti vaihtelevat tilanteet ovat mieluisia. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia, josta et tingi kiireenkään keskellä. 

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, jossa on mahdollisuus kehittää niin omaa ammattitaitoa kuin yrityksen toimintaakin. Pääset myös osaksi mukavaa ja jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä.

Työ on kokopäiväinen (37,5 h/vk), töitä on arkisin klo 8:30-16:30 välillä. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko mahdollisesti etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen, niin pääset hakuprosessiin mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.