(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Jokasafe Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020
Asiakasyrityksemme Jokasafe Oy tarvitsee riveihinsä aktiivisen myyntiassistentin. Jos etsit osa-aikatyötä ja haluat kerryttää kokemusta myynnin tukitehtävistä, tämä työ on kuin tehty sinulle. Tässä työssä et ole sidottu paikkaan, vaan työtä voit tehdä siellä missä se sinulle parhaiten sopii. Paikka täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä sinulla on vapaus valita työskentelypaikkasi ja vastuu hoitaa työsi tehokkaasti. Tulet toimimaan myyntitiimin tukena uusasiakashankinnassa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu yhteydenotto asiakkaisiin ja tapaamisten sopiminen myyjille. Rooli on uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan roolia yhdessä myyntitiimin kanssa. Tehtävään haetaan positiivista, itsenäistä ja motivoitunutta henkilöä, joka uskaltaa tarttua puhelimeen.

Työajat on mahdollisuus sopia joustavasti ja työtä voi tehdä etänä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja myyntitiimin tuen
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Yhteydenotto puhelimitse asiakkaisiin
* Muut avustavat myynnin tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Myyntiorientoitunut asenne
* Itseohjautuva ja aikaansaava työote
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen kielitaito
* Soveltuva koulutus (kaupallinen tai tekninen)


Etsimämme henkilö on:


* Aktiivinen ja reipas
* Asiakaspalveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk, 10tuntia viikossa, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Työ tehdään etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Jokasafe Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Jokasafe Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut jo 60 vuoden ajan valmistamaan korkealuokkaisia työturvallisuus tuotteita.