(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, J. Rinta-Jouppi Oy Raisio
J. Rinta-Jouppi Raisio

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n
liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Etsimme asiakkaallemme, Raision J.Rinta-Jouppi Oy:lle,

MYYNTIASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan omalta osaltaan autokauppojen sujuvasta maaliin viemisestä.

Etsimämme myyntiassistentti on varustettu isolla annoksella oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Myyntiassistentin työhön kuuluu automyynnin erilaiset vastuulliset tukitehtävät, kuten autokaupan asiapaperit, vakuutukset, rahoitus kyselyt, rekisteröinti, laskutukset sekä muut yleiset toimistotehtävät. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, sujuvaa englannin kielen taitoa ja loogista ajattelukykyä. Päivittäisessä työssä käytät sujuvasti niin puhelinta kuin sähköpostiakin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi. Tarjoamme sinulle mielekkäiden työtehtävien lisäksi mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden olla
mukana kehittämässä suuren talon toimintoja.

Jos sinä koet olevasi dynaaminen ja kehittävän työotteen omaava tekijä, kaipaat uusia haasteita ja olet valmis monipuolisiin tehtäviin, jätä hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Rekrytoinnista vastaa Go On Turku.
Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä nappaamme kiinni.