(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Inwido Finland Oy (Vantaa)
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2017
Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Inwido toimii Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Liettuassa, Irlannissa, Puolassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Itävallassa sekä vie tuotteita lukuisiin muihin maihin. Vuonna 2015 Inwidon liikevaihto oli noin 558 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 3400. Konsernin pääpaikka sijaitsee Malmössä Ruotsissa.

Inwidon strategiaan kuuluu innovatiivinen tuotekehitys sekä innostava työilmapiiri ja -ympäristö. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä omassa työssään ja edetä yrityksen sisällä sekä markkinoilla kansainvälisesti.

Haemme nyt asiakkaallemme, Inwido Finland Oy:lle, Vantaalle,

MYYNTIASSISTENTTIA

Työtehtäviin sisältyy perinteiset myyntiassistentin tehtävät, kuten:
- materiaalien hallinta, niin perinteisessä muodossa kuin sähköisestikin
- uuden kysynnän kirjaaminen
- kohteiden haku ja eteenpäin välittäminen
- käytännön järjestelyjä esimerkiksi asiakastilaisuuksiin

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen, ruotsin sekä englannin kielen taitoa. Työssä tulee hallita myös yleisimmät toimisto-ohjelmat.

Arvostamme organisointikykyä, joustavuutta, positiivista asennetta ja stressinsietokykyä. Viihdyt ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä, pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti, olet nälkäinen kehittämään ja monipuolistamaan osaamistasi edelleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen, 6 kk määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen innostavassa ilmapiirissä oman alansa Suomen suurimmalla toimijalla. Työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti sivuillamme www.go-on.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Halonen / Go On Helsinki, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-13 numerosta 044 0845 556.