Myyntiassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Oy Importante Ab on vuonna 1984 perustettu lelujen ja askartelutuotteiden maahantuoja ja tukkukauppa, suomalainen perheyritys. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Helsingissä, Lauttasaaressa. Palveluksessamme työskentelee 4 lelualan ammattilaista. Olemme osaava ja luetettava liikekumppani, taaten asiakkaillemme korkean palvelutason. Laatu, eettisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Siksi valikoimassamme olevat tuotteet hankitaan toimittajilta, joiden arvot vastaavat omiamme ja tuotteet täyttävät alan direktiivit sekä lakien ja asetusten vaatimukset.
Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Importante Ab:lle myyntiassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Lauttasaaressa. Työtä voi tehdä läsnä toimistolla tai etänä riippuen päivän työtehtävistä. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti vuoden vaihteen jälkeen.

Tehtäviisi kuuluvat 

Tehtävänkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Kyseessä on pieni perheyritys ja brändit sekä asiakkaat on jaettu tiimin kesken, joten pääset tekemään kaikkea myynnistä, ostoihin ja varastotyöskentelyyn. Teet myyntiä, käyt asiakastapaamisissa ja rakennat asiakkaille uutta valikoima ehdotusta valmiiksi. Kirjaat tilaukset koneelle, seuraat varastoarvoja ja teet ostoja sekä uusia tilauksia noin 1–2 kertaa kuussa varaston tilanteen mukaan. Tehtävään kuuluu myös varastotyöskentelyä, tavaran vastaanottoa ja purkua, hyllytystä ja tavaran lähetystä. Päivittelet Exceliin myös tuotetietoja.

Toivomme sinulta 

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on esimerkiksi kaupallinen tai muu soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus maahantuonnista, tukkukaupasta tai kaupan puolelta katsotaan eduksi. Voit olla joko urasi alussa oleva tai jo kokemusta omaava alan ammattilainen. Olet henkilönä reipas, itseohjautuva ja avoin. Olet valmis tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja viemään sitä kautta yhteisiä tavoitteita eteenpäin. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja, kuten MS Officen työkaluja (Excel) ja osaaminen Visma Novan käytöstä katsotaan eduksi. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan tiimin pienessä perheyrityksessä, monipuolisen tehtävänkuvan, lounasedun ja sairaskuluvakuutuksen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Lauttasaaressa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 10.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529240
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki