(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, (Helsinki)
Suomen Teollisuusmerkintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Hakuaika 03.01.2020 – 16.01.2020

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä. Tervetuloa tutustumaan meihin osoitteeseen www.teollisuusmerkinta.fi.

Haemme nyt joukkoomme toimeen tarttuvaa myyntiassistenttia Helsingin toimipisteeseemme vahvistamaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, tuotetietojen kirjaaminen järjestelmään, laskutuksessa ja ostotoiminnassa avustaminen sekä muut myynnin tukitehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavankaltaisista toimistotöistä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja luotettava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Lisäksi hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (Excel, Outlook, ERP) ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vakaassa ja alansa johtavassa yrityksessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja töitä tehdään arkisin klo 8.30-16, 37.5h/vko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä etsimämme positiivinen joukkuepelaaja vahvistamaan tiimiämme entisestään? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.