(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti (Helsinki)
Fais Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme tehokasta ja aikaansaavaa myyntiassistenttia Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, tarjousten teko, verkkosivujen hallinta ja muut yleiset toimistorutiinit. Toimit myös tarvittaessa tuotannon apuna. Sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa, etkä säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Olet työskentelyotteeltasi tarkka ja hallitset yleiset toimisto-ohjelmat (esim. MS Office, Adobe, Illustrator). Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa on mukava tehdä töitä. Yrityksen viihtyisät toimistotilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viikoittainen työaikasi on 37,5h ja työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa 2018.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 23.10. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.