(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja ja palveluita toimisto-, hoiva- ja oppimisympäristöihin. Korkea laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja asiakkaillemme. Elämme intensiivistä kehitysvaihetta ja kasvumme perustuu vahvasti asiakaslähtöisiin, luoviin ja rohkeisiin sisustusratkaisuihin. Liikevaihtomme on noin 17 miljoonaa euroa ja työllistämme 50 henkilöä. Kansainvälinen Kinnarps-konserni on Euroopan suurimpia työympäristöjen kalustajia. www.kinnarps.fi   Etsimme Kinnarps Oy:lle Helsingin Pukinmäkeen innostunutta ja positiivista tiiminjäsentä, jolla on myös taito itsenäiseen työskentelyyn. Tiimissä viihtyy huumorintajuinen ja työnteosta nauttiva osaaja. Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan suoraan Kinnarps Oy:n kanssa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet osana myynnintukitiimiä ja päävastuualueesi on tilausten vastaanotto, käsittely ja toiminnanohjausjärjestelmään vieminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin. Toimit asiakkuuspäälliköiden tukena heidän jokapäiväisessä työssään ja mahdollisuutenasi on ottaa vastuuta myös asiakasprojekteihin liittyvistä tehtävistä. Myyntiassistenttina olet keskeisessä roolissa tarjous- ja toimitusprosessissa.

Toivomme sinulta

Sinulla on kykyä työskennellä pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti sekä toimia paineen alaisena ja olet tottunut huolehtimaan useasta ilmassa leijuvasta pallosta samanaikaisesti. Intohimonasi on auttaa muita onnistumaan tavoitteissaan. Työssäsi olet järjestelmällinen, myyntihenkinen ja haluat viedä asiat loppuun. Olet joustava, mutta osaat olla myös jämäkkä. Hyödynnät työssäsi hyvin tietoteknisiä ratkaisuja, haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi ja kannat vastuun tehtävistäsi. Tehtävään valittavalla henkilöllä on aikaisempaa kokemusta myyntiassistenttina toimimisesta tai siihen verrattavaa kokemusta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Kokemus alalta on etu, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Kinnarps tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle vaihtelevan työnkuvan energisessä ja mukavassa työyhteisössä, viihtyisät työskentelytilat, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 10.8.2018. klo 10-11 ja keskiviikkona 15.8.2018. klo 13-14 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme henkilöitä tehtävään jo hakuaikana ja positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.