(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Haka Center Oy
Haka Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Asiakkaamme Haka Center Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maatalous- ja maanrakennuskoneet sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun.

Haemme nyt heidän Kempeleen toimipisteeseen MYYNTIASSISTENTTIA tukemaan kasvavaa liiketoimintaa.

Tehtävänkuva on yrityksessä uusi, joten pääset mukaan luomaan uutta toimintakulttuuria. Uuden luominen vaatii aktiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa, joten omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työsuhde on alkuun kokoaikainen 6 kk:n määräaikaisuus.

Myyntiassistenttina toimit niin myynti- kuin talouspuolenkin tukitoiminnoissa. Työssäsi käsittelet ja teet myyntilaskuja, avustat ja tuet myyjiä heidän työssään sekä toimit markkinoinnin tehtävissä osaamisesi mukaan. Toivomme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kohtuullista englannin kielitaitoa.

Jos innostuit ja tunnistat itsesi kuvauksesta, jätä CV:si sekä palkkatoiveesi 09.12.2019 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.