(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Fesconille Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018Työn kuvaus:
  Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.
 
Fescon on vahvassa kasvussa ja haemmekin nyt myyntiassistenttia tiimiimme Hausjärven tehtaalle. Kyseessä on kokopäivätyö ja työsuhde on määräaikainen 31.8.2019 asti. Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaalle.
 
Tehtäviisi kuuluu:
- tilausten vastaanotto
-kuljetusten järjestely
-asiakaspalvelu- ja tuoteneuvonta
-muut avustavat hallinnolliset tehtävät
 
Sinulla on mahdollisesti taustallasi kaupallisen alan koulutus, ja olet jo kartuttanut jonkin verran työkokemusta. Olet personaaltasi reipas ja avoin, sekä toimit mielelläsi osana tiimiä. Hoidat myös tunnollisesti sinulle annetut tehtävät etkä kaihda rutiineja. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.
 
Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. 
 
Mikäli tuntuu, että tämä työ voisi olla juuri Sinua varten, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 18.11. Liitäthän mukaan CV:n ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Milla Vettenranta, p. 040 584 1707, milla.vettenranta@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntiassistentti


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Milla Vettenranta


Toimipaikka:  Hyvinkää